Refit kotter

Voor de Keizersgracht Amsterdam zijn we een mooie ruime tjalk aan het verbouwen. Dit schip hebben we ingekort tot de maximale maat. Alle dekken en opbouwen worden geheel vernieuwd. Meer foto's van de complete afbouw volgen!

Refit kotter

De Anthonio Maria is een klipper van 24 m met een prachtige ligplaats aan het Prinseneiland Amsterdam.

Van dit schip hebben we het casco geheel gerestaureerd en het vlak vernieuwd. Na de complete coating zijn we gestart met de afbouw. Het schip is net als al onze andere schepen hoogwaardig geïsoleerd en wordt degelijk afgebouwd tot een comfortabele woning. 

De afbouw verkeerd momenteel in de laatste fase. Foto's hiervan volgen binnenkort.

Refit kotter

De Ouwe Piet is een luxe motor van 40m die wij hebben verbouwd tot woonschip met ligplaats aan de Lavantkade te Amsterdam.

Het schip is als volgt ingedeeld: In het achterschip aan weerszijden een kinderkamer, daarvoor een gameruimte voor de kids met aangrenzend een kinderbadkamer, vaste voorraadkast en een technische ruimte onder de stuurhuttrap.

Dan een, in eigen huis gemaakte, keuken van betonplex met rvs keukenblag voorzien van ingelaste spoelbakken.

Een mooi onderdeel van de woonkamer is de brede, in het scheepscasco geïntegreerde patiotrap naar het middenterras. Deze zorgt in combinatie met 6 vaste dakramen en grote te openen patrijspoorten voor een hele lichte ruimte.

Vanuit de woonkamer via de brede gang, voorzien van vaste bureaus, aan bakboord een kantoortje, logeerkamer, ouderbadkamer en dan naar het voorschip waar de ouderslaapkamer is gesitueerd. 

Refit kotter

Deze ingekorte kempenaar van 40 meter hebben we van vrachtschip volledig verbouwd tot luxe woonschip. Dit schip heeft haar ligplaats op IJburg; Amsterdam. Dit schip is zeer hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van zonnecellen en een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Dit heeft als resultaat een comfortabel woonklimaat in combinatie met een minimaal energieverbruik; duurzaam wonen dus!

Refit kotter

De Kaper is een prachtige klipper van 30 meter.  Het schip blijft varend en is bij ons op de wal voorzien van o.a. een nieuwe boegschroef en spudpalen. Na de uitvoering van het complete staalwerk en een nieuw coating-systeem, bouwden we dit schip verder af. 

Refit kotter

Deze Wad- en Sontvaarder is vanwege de vergunningseisen door ons ingekort tot 30m. Het vlak is door ons aangepakt en het staalwerk boven dek is door ons vernieuwd. De romp is op de wal voorzien van een nieuw coating-systeem.

Refit kotter

Een Friese maatkast, verbouwd tot twee woningen en kantoor.

Van sloopwerk, hellingwerk en staalwerk is tot aan de afwerking alles door ons verzorgd.